10 Temmuz 2011

Terim'in Zihninden Geçenlerin Başlangıcı



Maçtan çıkarımlar;

Devrede oyuna girenlerin asıl kadroda düşünülen isimler olabilme olasılığının arttığını düşünüyorum. Sebebi de kimler olduğunda gizli sanırım.

Selçuk, Arda, Colin Kazım ve Elmander. Bir de Gökhan Zan, ona ayrıca değineceğim. Çıkan oyuncular Baros, Culio, Yekta, Ujfalusi ve Pino. Eşleşme;

G Zan & Ujfalusi
Selçuk & Culio
Arda & Pino
Elmander & Baros
C Kazım & Yekta

Maç başlangıcında aslar + denenen oyuncular organizasyonuyla sahadaydı takım.

Aslar Sabri, Servet, Ujfalusi, Hakan Balta, Culio / Yekta, denenenler Ufuk, Ceyhun, Culio / Yekta, Pino, Stancu, Baros şeklindeydi tahminimce.

Muslera geldiğinde Ufuk kenara geçecek. Bir isim daha ekleniyor.

Mevcut durumda Terim'in kafasındakiler tam da daha önce kurduğum yapıya benziyor;

Muslera, Sabri, Ujfalusi, Servet / G Zan, H Balta, Selçuk, Culio / Yekta, Colin Kazım, Pino / Stancu, Arda, Elmander / Baros

Ünal Aysal'ın söylediği orta saha ve forvet transferi de doğruluyor bu yaklaşımı. Pino / Stancu yerine biri hatta bu isim önde de oynayabilir, adres direk Forlan'a çıkıyor gerçi böyle. Diğeri de Culio / Yekta yerine daha etkili bir isim arayışı.

Beş yerli kesin hatta Terim alternatifi de üretmiş, Sabri, Servet, H Balta, Selçuk, Colin Kazım, Arda şeklinde. Bu altı isimden beşi kesin sahada olacak.

H Balta seçimi ne derece doğru, o tartışılır. Arda'nın GSTV'deki röportajında da bu gönderme vardı ama en ciddi yanlışı sol bek üzerinden kabul yaparak gerçekleştirecekler gibime geliyor, başımız ağrımaya devam edecek.

Transferlerin ardından daha da netleşir tablo ancak şimdiden yargı oluşturmaya başlayabiliriz, oyuncu tercihleri ve değişiklikleri üzerinden.

10 Temmuz 2011

A. Eren Loğoğlu

2 yorum:

sukullaci dedi ki...

ujfalusi - servet ikilisi çok ağır olabilir. Geride kurarlarsa defansı bu seferde selçuk topu çok geriden almak zorunda kalacak. Heralde sadece lig olduğu için elde bişey olmaz gözüyle bakıyolar. Araya bir ön libero girecektir diye düşünüyorum ben.

aksilaz dedi ki...

Orta sahada Selçuk2un yanı bi şekilde kotarılır (Yekta-Culio) ancak defans hattımız geçen senekinden farksız olacak.

Kaleci ve stoper önceliğimiz olmalı.

Birde Stancu'yu Karabükspora kiralayalım. hem biz hemde onun adına çok iyi olur.