03 Ocak 2009

78 - 62, Mücadelenin Zaferi



Galatasaray CC 78 Fenerbahçe Ülker 62

Bu sezon, Fenerbahçe'nin Ayhan Şahenk'teki 3. yenilgisi, kazanamıyorlar. Galatasaray'ın da Fenerbahçe'ye karşı 4. galibiyeti 3 temel spor dalında.

Bayan Basketbol, Cumhurbaşkanlığı Kupası, 11 Ekim 2008, 71-55
Erkek Voleybol, Türkiye Kupası, 18 Kasım 2008, 3-1
Erkek Voleybol, Lig, 13 Aralık 2008, 3-2
Erkek Basketbol, Lig, 3 Ocak 2009, 78-62

Adnan Polat'ın yarattığı sinerji bütün branşlarda etkisini gösteriyor. Yenilmez Armada dönemleri yakındır. Karşı yakanın üzerinde korku bulutları dolaşıyor, her branşta yeniliyorlar artık.

Maçı kazandıran etmenler ;

1 - Savunma : Ligin en skorer takımını 62 sayıda tutabiliyorsanız maçı kazanırsınız. Teşekkürler Lise Defteri'nden Koray Hoca'ya.

2 - Taraftar : Her türlü güvenlik engellemesine rağmen, ön koltuklara oturma yasağı getirilmiş ve taraftarın maça etkisi azaltılmaya çalışılmıştır, oysa Abdi İpekçi'de oyuncularla seyirciler iç içe oturuyorlar, Galatasaray'ın büyük taraftarı görevini en iyi şekilde yerine getirmiştir.

3 - Hüseyin Beşok : 23 sayı 11 ribaunt 4 asist ve istatistiklerde yer almayan mücadelesi, çabası, alın teri, emeği, Galatasaray aşkı, ruhu.



Bu takıma daha Milojevic, Tufan ve Murat gelecekler. Cüneyt ve Atkins, birbirlerini tamamlayacaklar gibi gözüküyor guard pozisyonunda. Gurovic de ritm bulabilirse, bu savunmayla şampiyonluk için sonuna kadar mücadele gösterebilir takım.

3 Ocak 2009

A. Eren Loğoğlu

4 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
I think this result can be described as a surprise, cause I think Fenerbahçe has a better squad and for example it is making a good Euroleague´s season.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

A. Eren Logoglu dedi ki...

If these two big teams play with each other, we can not say any result as a suprise. In football, they beat us but Gala has a better squad -Lincoln, Kewell, Baros, Arda- than Fenerbahçe. It looks like Barça - R Madrid rivalry, anything can happen. We're taking the domination at all sports after Adnan Polat became the new president. This is the 4th victory against Fenerbahçe this season.

I think you're a big fan of FCB just like me. :) Could you find me some pictures of the choreography at Atletico Madrid's game, Camp Nou.

% 100 AntiFenerbahçe, AntiMadridista

Eren.

Adsız dedi ki...

Ya, bir şey soracağım üzerinde bordo havlu asmış adam kim? Çok yakışıklı beee :)

A. Eren Logoglu dedi ki...

Hüseyin Beşok. :))

Yakışıklı erkek kavramından pek anlamam, Josh Duhamel diyebilirim belki, tanımlamak gerekirse.

Eren.