17 Mayıs 2009

Mr. Liverpool



O'na boşuna Mr. Liverpool demiyorlar. Takımın lideri ve kaptanı Gerrard olsa da, ruhu kesinlikle Jamie Carragher'a ait.

Şampiyonluk kaybedilmiş, WBA ile oynuyorsun, 2-0 öndesin, maçın sonları artık, WBA bastırıyor bir gol, belki bir beraberlik için. Sağdan bir orta geliyor, Arbeloa laubali çıktığı hava topunu kaybediyor, Fortune rahat indirdiği topu Arbeloa'nın üzerine vuruyor ve pozisyon savuşturuluyor. Bu durumdan mutlu olmayan bir adam var sahada, üstelik Rafa bile tepki göstermemişken.

Jamie, takım arkadaşına bu ciddiyetsiz pozisyon alışından dolayı çok kızıyor, üzerine yürüyor, bağırıyor, çağırıyor, karşılıklı itişme yaşanıyor, araya diğer İspanyollardan Xabi giriyor ve ayrılıyorlar. Mr. Liverpool söylenmeye devam ediyor tabii, hem de kıpkırmızı bir yüz ifadesiyle.

Jamie, Liverpool'un ruhu, kaybedilen şampiyonluğun, disiplinin, Liverpool sevgisinin yüreğinde oluşturduğu kaybetmeme arzusuyla takım arkadaşına isyan ediyor, normal karşılanmalı.

Liman işçilerinin çocukları emeklerinin karşılığını alamadılar ama pes etmek yok, Jamie gibi oynamaya, oyunu ve takımını sevmeye devam.

17 Mayıs 2009

A. Eren Loğoğlu

3 yorum:

bilog dedi ki...

Bunun görüntüsünü nereden bulabiliriz acaba? İki gündür duyuyorum her yerde merak ettim.

A. Eren Logoglu dedi ki...

Dailymotion ve Youtube gibi video sitelerinde Carragher Arbeloa fight şeklinde aratırsanız, bulabilirsiniz sanırım.

Eren.

Empyrium dedi ki...

Aynı Carragher'ın sene başındaki endüstriyel futbol ve patronları hakkında söylediklerine bakınca evet sana katılıyorum bu takımın kalbi O'dur.