20 Ocak 2011

Ayrılık Sinyalleri?



Katar, Milli Takımları için, bu yaz sözleşmesi sona erecek olan Guardiola'ya 20 milyon Euro teklif etmiş;

http://www.tribalfootball.com/articles/qatar-offer-guardiola-20m-plus-a-year-quit-barcelona-1394911

Inter ve CSKA da sırada.

Genelde sezon ortasında sözleşmesini uzatırdı, bu defa sezon sonuna bıraktığını açıkladı, haliyle dedikodular da çoğaldı. Başarılar kazandıktan sonra -treble- ayrılmayı düşündüğü söyleniyor. Kimisi Cruyff'un üst üste şampiyonluk ve kupa sayısı istatistiklerini geçmeden bırakmayacağını belirtiyor. Kendisi, Barça'ya gönülden bağlı olduğunu, sözleşmeye gerek duymadığını ifade ediyor ve şu an zamanı değil diyerek geçiştiriyor. Başkan Rosell, ömür boyu sözleşme önerelim diyor.

Acaba Laporta & Pep ilişkisinin bu karar bekletmeyle bir ilgisi var mı, merak etmiyor değilim. Barçalı oyuncular ara ara açıklamalarda bulunuyorlar, gidemez bir yere minvalinde.

Betis maçı sonrası rakibin Teknik Direktörü Mel'i tebrik ederken, kulağına bir şeyler söylemek için eğilmişti Pep ve gelecek sezon 1. ligde görüşmek üzre dediği yazıyor gastelerde.

Ayrılacağını zannetmiyorum ama zamanın ne göstereceği de belli olmuyor. Hele bir Mourinho alt edilsin, üst üste 3 yıl şampiyon olunsun, Şampiyonlar Ligi ve Copa Del Rey kazanılsın.



Karşı yakada da benzer haberler var. Valdano'yla bir türlü uyuşamayan Mourinho hakkında sezon sonunda bırakıyor manşetleri süslüyor başkent gastelerini. Belki de transfer baskısı kurmak istiyor ama kariyerini yanlış yönlendirdiğini ve Barça'nın en iyi zamanında buraya geldiğini de mutlaka hesaba katmalıydı Jose.

Real Madrid olunca konunun bir tarafı, ayrılmaz diyemiyorum, kovabilirler hiç acımadan. Capello, Schuster, Ramos, Pellegrini örnekleri hala sıcaklığını koruyor.

20 Ocak 2011

A. Eren Loğoğlu

2 yorum:

Thiam Jaba dedi ki...

pep giderse biter...
mourinho'yu da real kovamaz...

Adsız dedi ki...

Guardiola,Barcelona için en iyisi diyebiliriz.Motivasyon konusunda tam bi uzman.Santander,almeria,gijon...özellikle adı küçük bu maçlara böylesine harika bi oyuncu topluluğunu hazırlamak meziyet ister.Arsenal ve chelsea'ye sınıf atlatacağını düşünüyorum.