25 Eylül 2010

FCB 89 RM 55



Geçtiğimiz sezon Ettore Messina'yı takımın başına getirmişti Real Madrid Başkanı Florentino Perez. Messina için basketbolun Mourinho'su denilse yanlış olmaz, başarıyı çeken bir mıknatıs adeta. Ancak aşı tutmuşa benzemiyor, Euroleague şampiyonu, Lig Play Off Finalisti FC Barcelona karşısında bir türlü şansları yaver gitmiyor ve her defasında fark giderek açılıyor. Dün gece de 34 yediler. Aynı tarife futbolda da uygulamaya geçerse, ne Perez, ne de Jose kalır, darmadağın olur Madridistalar. Geçtiğimiz sezonun başından itibaren Mourinho'nun Real Madrid'e geleceğini öngörüp, aslında bunun başvurulabilecek son çare olduğunu gözlemliyor ve eğer bu ilaç da hastayı düzeltmezse, ölümü beklemekten başka ellerinden bir şey gelmeyeceğini düşünüyordum. Yara giderek derinleşiyor, basketbol pansuman olmayacak, belli oldu, tek ve son kale Mourinho, o da düşerse, tam anlamıyla ve her yönüyle çok baskın bir Barcelona dönemi olarak tarihe geçecek bu zamanlar.

Rudy de gelsin, Rubio'yla Navarro'nun yanına -tıpkı Jasikevicius, Bodiroga dönemi gibi- ve seyri iyice doyumsuz bir hal alan takım oluversin Barça.

25 Eylül 2010

A. Eren Loğoğlu

2 yorum:

Doğan Kelleci dedi ki...

Madrid'in kaybettiği puanların keyfi hiçbir şeye benzemez. Hangi spor dalı olduğunun hiç önemi yok.

Visca barça, haha Madrid :)))

bss dedi ki...

eren bey,yuksek paranoyamdanmidir bilmem ama sanki masa basinda bi tebessumle ve mutlulukla bu yazilari yaziormussunuz gibime gelior :)) bence fazla lig sonunu beklemeye gerek yok gibime gelior lakin ben ve arsene wenger gibi futbolu iyi bilen butun insanlar mourinho lu interin gecen sene sans ve hakem faktoru ile kazandiklarini biliorlar,real madrid bugunde gosterdiki barcam gene herseyi silip supurecek,ve bu hep devam edicek taki madrid lilerin kafalarina dank edip sabit sistem ve alt yapilarini kullanmaya basladiklari zaman BELKI kafa tutabilcekler.ben kesinlikle madride sans vermiorum,orada mourinho ya kimse 3 4 5 yil katlanmaz ve onada kapiyi gosterirler.gerci sabretseler bile artk bu sistemde yuruyen barcayi durdurmalari imkansiz,ozellikle gecen haftaki yazdiginiz barca B ile ilgili article i da okuduktan sonra anliorumki,adamlarin gelecekleride garantide.keske Galatasarayimda barca modelini sozde degilde icraatli bi sekilde ornek alsada bizde fenerbahce hakkinde bole seyler yazabilisek.