28 Haziran 2009

99 numara Karaaaan Ümiiiit



Ümit Karan'ın imza töreni vardı bugün. Yaklaşık 5 bin kişi katılmış, büyük olay.

Karan için çok doğru bir transfer oldu kanımca, yeni bir kulüp, forma bulma şansı, kendini tekrar göstermek adına farklı bir motivasyon ile başarılı da olacaktır Youla'nın yanında. 15 gole ulaşacağını düşünüyorum, beklentileri karşılayacaktır, özellikle fiziksel olarak hazırlanarak. Galatasaray'a ve Fenerbahçe'ye geçmiş zamanlardaki gibi gol atacağından şüphem yok.

Es Es taraftarının KARANlıktan aydınlığa pankartı, olağanüstüydü verilen mesaj yönünden. Galatasaray'ı yuhlamaları ise anlamsızdı bir o kadar.

İlginç bir de not vereyim; Ümit Karan Gençlerbirliği'nden Galatasaray'a transfer olduğunda, 2001 - 2002 sezonunun başında, Gençlerbirliği de Youla'yı transfer etmişti. Şimdi aynı takım için oynayacaklar.

Yeniden kırmızı ve siyahın içinde Karan'ı görmek, nostalji olacak benim için. 90'lı yıllarda futbolu çok daha sıkı takip ederdim, internetin olmadığı dönemlerde, bilgi çok değerli ve bulunması zor bir varlıktı, bıkmadan usanmadan maç izler, TRT'de Avrupa'dan Futbol'u beklerdim.

Yolun Açık olsun 99 numara Karaaaan Ümiiiit. Gollerinden sonra I will survive çalmayı unutmasınlar, daha bir güzellik katar havaya.

28 Haziran 2009

A. Eren Loğoğlu

Hiç yorum yok: