27 Haziran 2009

Florya, Gururla Sunar



Türk Futbolu'na 3 olağanüstü futbolcu daha takdim etmeye çok az kaldı. Fotoğrafta görüldüğü gibi soldan sağa şekliyle, Serdar Eylik, Emre Çolak ve Cem Sultan'dan bahsediyorum elbette.

Cem Sultan ve Emre Çolak hakkında çok şey söylendi bu zamana kadar. Bu anlamda biraz da hakkı yenen Serdar ile ilgili yazacağım.

Serdar Eylik'i izlediğimde zihnimde Hasan Şaş beliriyor birden. Futbol tarzı çok benziyor. Topla fazla oynaması ama zor kaybetmesi, ilerleyişi, oyunun her bölgesinde hücuma katılması gibi özellikleri var. Hasan Şaş kadar olabilirse Galatasaray'a çok fayda sağlar.

Cem Sultan, Emre Çolak ile birlikte en çok gelecek vaad eden 3 oyuncudan biri kanımca. Diğer 2 oyuncunun ismi daha çok ön plana çıksa da, Serdar'ın, özelliklerini biraz da oyun disipliniyle birleştirirse, Emre ve Cem'den daha iyi bir konuma gelebileceğini düşünüyorum. Orta Sahanın ortasında ve kanatlarda oynayabilmesi, evrilebilmesi açısından çok önemli.

27 Haziran 2009

A. Eren Loğoğlu

2 yorum:

mondo trasho dedi ki...

çok iyimser bir yorum olmuş.
her senenin başında bu şekilde umıutlar belirir ama ardından başlayan ligle beraber erir gider, süreç içinde bu umutların taşındığı akla bile gelmez. arda'dan sonra doğru düzgün dikiş tutturan da çıkmadı hatta. bir uğur geliyor dedik o da sakatlandı. neyse, umarım yine kaza eseri bir boleslav maçı yaşanır da seviniriz.

barış dedi ki...

serdarı umarım kazanırız. çok iyiymiş yav.