12 Haziran 2009

Hedo & Ersan



Hidayet'in Orlando'sunu beat LA formatında destekleyen biri olarak üzüldüm bu sabah. Oyun 82 - 82 iken Mr. 4th Quarter, Kobe'den de rol çalarak 5 sayı gönderdi Lakers potasına. 87 - 82'ye gelinmiş, büyük bir avantaj yakalanmıştı Orlando adına. Sonra boş dönülen bir hücum, Kobe'nin Gasol sihriyle 87 - 84'e geldi oyun. Howard, kendisine yapılan faul sonrası 2 atıştan birini sayıya çevirse, fark 4'e çıkacak ve Fisher'in 3'lüğünün bir önemi kalmayacaktı, olmadı. Uzatmada geriden gelme avantajını iyi kullanan ve tecrübesini konuşturan Lakers seriyi 3 - 1'e getirdi.

Bir başka temsilcimizden haber verelim, Ersan'dan;

İspanya Basketbol Ligi (ACB) Final Serisi'nin ilk maçında Tau Ceramica ve Regal FC Barcelona karşı karşıya geldi, Tau Ceramica'nın sahasında. Katalanlar, Basile'nin maçın bitimine 2 saniye kala attığı üçlük ile 82 - 80 kazandılar ve seride 1 - 0 öne geçip, saha avantajını da ele geçirdiler.

Ersan 8 sayı ile oynadı. Maçın en skoreri 21 sayıyla Barça'dan Andersen olurken, Tau'da Rakocevic'in 19 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

Normal sezonu lider bitiren Tau, bu yenilgiye rağmen serinin favorisi olmaya devam ediyor. Katalanlar'ın basketbolda da Navarro önderliğinde şampiyonluk yolunda mücadele ettiğini görmek ise güzel.

12 Haziran 2009

A. Eren Loğoğlu

Hiç yorum yok: